nn

Нафтовики Казахстану отримають нову спецтехніку на базі КрАЗа

27 січня, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» відвантажило до Республіки Казахстан першу партію автомобілів-шасі КрАЗ-65053 колісної формули 6х4. Замовник - багаторічний партнер «КрАЗу» - «Петропавлівський завод важкого машинобудування». Це машинобудівне підприємство - одне з найбільших у Казахстані з виготовлення обладнання для нафтогазовидобувної, нафтогазопереробної, нафтохімічної, хімічної, газової, енергетичної та інших галузей промисловості.

Відвантажені шасі мають стандартну комплектацію, при цьому їх конструкція модифікована під вимоги Замовника.

На ці тривісні шасі будуть встановлені підйомні агрегати ПАП-80, призначені для виконання капітального ремонту нафтових і газових свердловин та для роботи у складі мобільного бурового комплексу з вантажопідйомністю на гаку до 80 тонн.

Слід зазначити, що спецтехніка у складі автомобілів-шасі КрАЗ та спеціального нафтогазового обладнання виробництва АТ «ПЗТМ» користується стійким попитом у газовиків і нафтовиків Казахстану. Її популярність обумовлена високими експлуатаційними показниками, потужністю і високою прохідністю у складних дорожньо-кліматичних умовах цієї середньоазіатської країни.

Друга партія із замовлених Петропавлівським машинобудівним заводом шасі КрАЗ-65053 запланована до відвантаження на лютий поточного року.

Кількість переглядів 1588

Архів новин