nn

«АвтоКрАЗ» візьме участь в «АвтоДорЕкспо 2014»

10 листопада, 2014

12 - 14 листопада в Києві відбудеться 12-й Міжнародний Форум з будівництва, експлуатації та проектування автомобільних доріг і мостів, організований у партнерстві виставкової компанії «АККО Інтернешнл» та Державною службою автомобільних доріг України «Укравтодор» за підтримки Міжнародної Федерації Доріг (IRF - International Road Federation). Програма Форуму включає виставку дорожньо-будівельної техніки, обладнання, матеріалів і технологій для облаштування автошляхів і мостів.
ПАТ «АвтоКрАЗ» візьме участь у виставці, представивши відвідувачам два дорожника: спецавтомобіль КрАЗ-5401К2 колісної формули 4х2 з повним комплектом Піскорозкидальна та поливомийні обладнання та комбінований дорожній автомобіль з солерозкидувальним і снігоприбиральним обладнанням на базі самоскида КрАЗ-7511С4 колісної формули 6х4.
Обидва автомобілі - останні спільні новинки ПАТ «АвтоКрАЗ» та компанії «Спецбудмаш». Спецмашини мають високі ергономічні показники робочого місця водія, завдяки установці комфортабельною кабіною Hubei (MAN-F2000), високі продуктивність і маневреність.
Запрошуємо всіх бажаючих у дні роботи виставки детально ознайомиться з новими вітчизняними комунальними машинами на експозиції ПАТ «АвтоКрАЗ», яка буде розташована в павільйоні А7 ВЦ АККО Інтернешнл (м.Київ, пр-т Перемоги, 40-Б)

Кількість переглядів 1663

Архів новин