nn

Броньовик КрАЗ демонструватиметься у Великобританії на виставці DVD

24 червня, 2014

25 - 26 червня в Мільбруці (Великобританія) пройде виставка DVD-2014 (Defence Vehicle Dynamics) - найбільша у своєму роді в Європі виставка озброєння і оборонних технологій Сухопутних військ.

ПАТ «АвтоКрАЗ», в партнерстві з канадсько-еміратської компанією Streit Group, представить на виставці спільну розробку - броньований автомобіль KrAZ-MPV Shrek One в модифікації Route Clearance Vehicle (автомобіль для розмінування маршруту), який успішно експонувався минулого тижня на збройному форумі «Eurosatory» 2014 в Парижі.

KrAZ-MPV Shrek One - багатоцільовий броньований автомобіль високої прохідності класу MPV (Mine Protected Vehicle) з днищем v-подібної форми, базою для якого послужило шасі повнопривідного автомобіля КрАЗ-5233 колісної формули 4х4. Бронювання автомобілів KrAZ-MPV Shrek One відповідає рівню балістичного захисту B6 + / STANAG 4569 level 2.

Залежно від специфіки поставлених завдань автомобілі KrAZ-MPV Shrek One можуть бути виконані в трьох основних модифікаціях: KrAZ - Personnel Carrier (автомобіль для транспортування особового складу), KrAZ - Ambulance (швидка допомога), KrAZ - RCV (автомобіль для розмінування маршруту). Відмінною особливістю модифікації RCV є високотехнологічне крано-маніпуляторне обладнання, що дозволяє проводити операції з розмінування, перебуваючи всередині захищеної кабіни або поза нею.

Усіх бажаючих запрошуємо відвідати виставку DVD-2014 (стенд OR-22) і оцінити броньовик КрАЗ-MPV Shrek One RCV в статиці і динаміці.

Кількість переглядів 2681

Архів новин