nn

17 квітня – День пожежної охорони!

17 квітня, 2020

У 2013 році встановлено професійне свято працівників пожежної охорони, яке відзначається щорічно 17-го квітня. Незважаючи на те, що пожежники  України святкують своє  свято і у «День рятувальника»,  сьогодні також не буде зайвим  згадати про їх героїзм, безстрашність, самовідданість у час, коли виникають екстремальні обставини, там, де потрібно зупинити вогонь, врятувати майно та життя людей... Своїм фахом ці пожежники обрали надзвичайно шляхетну справу – оберігати людське життя та матеріальні надбання  від нищівної вогняної стихії. 

У критичній ситуації дається взнаки те, настільки  добре підготовлені та оснащені пожежники-рятувальники.  Автотехніка спеціального призначення КрАЗ  аварійно-рятувальних служб ДСНС допомагає швидко ліквідовувати наслідки надзвичайних ситуацій, зберігати життя та здоров’я особового складу, рятувати постраждалих. «АвтоКрАЗ» готовий і надалі забезпечувати службу надійною, потужною, всюдихідною технікою для роботи в екстремальних умовах, для оперативного реагування на всі можливі виклики, для чіткого, професійного виконання своїх обов’язків. «АвтоКрАЗ» має в арсеналі широкий модельний ряд пожежних і спеціальних автомобілів із оригінальними технічними рішеннями, сучасним оснащенням, високими надійністю і якістю.

Шановні пожежники-рятувальники! У день вашого професійного свята  дякуємо, що бережете нас від біди! Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч із вами, завжди повертайтеся додому живими та неушкодженими!

Кількість переглядів 1022

Архів новин