nn

Нові партнери на Африканському континенті

09 липня, 2019

ПрАТ «АвтоКрАЗ» відвідала делегація однієї африканських компаній. Мета візиту -  ознайомлення з вантажівками важкого класу, що здатні  працювати в складних умовах африканського бездоріжжя.

Гості високо оцінили різноманітність представлених моделей, а також можливість технічної уніфікації автопарку, що значно спрощує замовнику обслуговування техніки. Після ретельного огляду зразків автомобілів, вивчення можливостей тренінг-центру, під враженням демонстрації всюдихідних можливостей КрАЗів на полігоні, зарубіжні гості додали своїй зацікавленості  конкретних обрисів. В першу чергу, з метою закупівлі буде розглянуто  моделі техніки КрАЗ, які успішно зарекомендували себе в багатьох країнах Африки. Це - повнопривідні тривісні моделі сідельних тягачів КрАЗ-6446, КрАЗ-6443, цистерни для транспортування води та палива на базі всюдихідного шасі КрАЗ-63221, рефрижераторні фургони і самоскиди. Зусиллями технічної команди автозаводу будуть сформовані унікальні специфікації обраних моделей, що задовольняють запити саме конкретного замовника.

Можливість прямого контакту з виробником - очевидна перевага для споживачів при виборі великовантажної техніки КрАЗ для свого бізнесу.

Підводячи підсумок прийому делегації, можна з упевненістю заявити про закладений фундамент довгострокового співробітництва з новим міцним партнером «АвтоКрАЗу».

 
 
Кількість переглядів 968

Архів новин