nn

Самоскид-зерновоз КрАЗ-5401С2 можна придбати зі знижкою до 40%

02 липня, 2019

Самоскид для перевезення сільськогосподарських та інших навалочних вантажів КрАЗ-5401С2 внесено до переліку техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок державного бюджету.

Часткова компенсація у розмірі 25% від вартості (без урахування ПДВ) придбаної техніки надається сільгосптоваровиробникам, які придбали з 01.01.2018 р. у заводів-виробників або їх дилерів техніку й обладнання згідно із затвердженим переліком та здійснили оплату через державний банк.

При цьому фермерські господарства можуть додатково ще отримати часткову компенсацію у розмірі 15% від вартості придбаної сільгосптехніки.

Самоскид-зерновоз КрАЗ-5401С2 створений на базі середньотоннажного самоскида КрАЗ-5401С2 (4х2) у минулому році. Його дебют відбувся на Міжнародній виставці «Зернові технології - 2018», де зерновоз привернув увагу і отримав високу оцінку аграріїв та фермерів.

Платформа вантажівки - власного виробництва. Для підвищення завантажувального простору до 12 кубів серійну 7-кубову платформу коробчатої форми самоскида КрАЗ-5401С2 конструктивно змінили,  збільшивши висоту бортів. Нова самоскидна платформа має задній борт, який при розвантаженні відкривається автоматично, керування ним здійснюється безпосередньо з кабіни водія. Також є розпашний задній борт. Платформа обладнана підйомним механізмом з телескопічним здвоєним циліндром. Для захисту вантажу від атмосферних опадів встановлено дуги з тентом. Окрім сипучих зернових вантажів передбачена можливість перевезення вантажів у палетах.

Зерновоз КрАЗ-5401С2 дуже маневрений, завдяки мінімальному радіусу повороту в 7,5 м і невеликих - 6330х2500х2960, габаритах. Оснащений дизельним рядним двигуном Євро 5 потужністю 335 к.с., однодисковим зчепленням і дев'ятиступеневою коробкою передач.

Кабіна - із максимальним рівнем комфорту: зручні сидіння на пневматичній підвісці, регульована за кутом і висотою рульова колонка, функціональна панель приладів. Для зручності посадки-висадки кабіна має знижену компоновку.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» розраховує, що завдяки участі в цій програмі продукція підприємства стане більш доступною для українських споживачів. Це в свою чергу сприятиме завантаженню завода та збільшенню його видатків у бюджети різних рівнів. 

Детально про Державну програму часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки вітчизняного виробництва

 
 
Кількість переглядів 2433

Архів новин