nn

Українські металурги отримали нові бортові КрАЗи

19 березня, 2019

З Кременчуцького автозаводу до споживача вирушила остання одиниця з партії автомобілів КрАЗ-65053, виготовлених згідно умов українського контрагента. Цим відвантаженням «КрАЗ» завершив виконання контракту, укладеного з найбільшим в Україні металургійним комбінатом.

 Бортові машини КрАЗ-65053 (6х4), вантажопідйомністю 17 тонн, будуть задіяні для забезпечення технологій виробництва меткомбінату, а також доставки обладнання, запасних частин та інструменту до місця проведення ремонтних робіт. Комплектація машин - стандартна. Із додаткових опцій: в кабіні водія - додатковий обігрівач і паски безпеки, у гальмівній системі - АБС.

 Внутрішньому і зовнішньому ринкам український виробник пропонує широку лінійку бортових вантажівок КрАЗ різного класу вантажопідйомності, колісних формул і компонувальних рішень. Ці машини - універсальні трудівники, які перевозять до 20 тонн вантажу, ремонтні бригади і обслуговуючий персонал, буксирують причепи повною масою до 30 тонн. Створені на базі бортових автомобілів КрАЗ спеціалізовані універсальні автомобілі дуже популярні на ГЗК, меткомбінатах, в дорожній та нафтогазовій галузях. Вони можуть мати чотирьохдверну кабіну, оснащуватися кондиціонером і іншими додатковими опціями, які побажає замовник.
 
Кількість переглядів 2169

Архів новин