nn

«КрАЗ» представляє Україну в Єгипті на виставці «EDEX-2018»

04 грудня, 2018

Учора, 3 грудня, в Єгипті вперше стартувала масштабна Міжнародна виставка з питань оборонної промисловості EDEX 2018 (Egypt Defence Expo). ПрАТ «АвтоКрАЗ» - серед українських експонентів заходу, пропонував на виставці останні свої військові розробки. У їх числі - макети автомобілів КрАЗ-Фіона  та прототипу важкого евакуатора 8x8 - КрАЗ-HRV, інша рекламна продукція національного виробника, розміщена на стенді ДП «Укроборонсервіс», який представляє Українські підприємства ОПК.

Урочисто відкрив «EDEX 2018» Президент Єгипту Абдель Фаттах Ас-Сісі. За даними організаторів, участь в «EDEX 2018» беруть 373 єгипетські та іноземні компанії оборонної галузі із 41 країни світу. У дні проведення виставки очікуються десять міністрів оборони, сім начальників генеральних штабів і вісім міністрів оборонної промисловості з різних країн

Триденна виставка є продуктивною платформою для створення і зміцнення ділових відносин, обговорення різних питань, що цікавлять, - відзначають топ-менеджери ПрАТ «АвтоКрАЗ», що зараз працюють на виставці. Вони впевнені, що EDEX 2018 стане першою в своєму роді виставкою озброєнь не тільки в Арабській Республіці Єгипет, а й на всьому Африканському континенті.

Слід зазначити, що АРЄ - країна, із якої у Кременчуцького автозаводу давні міцні зв'язки. КрАЗи тут добре знають, люблять і вміють з ними працювати, модифікуючи під свої потреби У різний час, починаючи з 1961 року, Кременчуцький автомобільний завод поставив до Єгипту майже 4000 автомобілів КрАЗ різних моделей та модифікацій. Вони зарекомендували себе як проста в експлуатації, надійна та витривала техніка. КрАЗи служать в Єгипті вже більше півсторіччя, їх бездоганна робота у важких природно-кліматичних і дорожніх умовах цієї країни сприяє продовженню співпраці споживачів Єгипту та українського виробника – заводу «КрАЗ».

 
 
Кількість переглядів 1831

Архів новин