nn

«КрАЗ» шукав кваліфікованих робітників на ярмарку вакансій

22 листопада, 2018

«АвтоКрАЗ» взяв участь у черговому ярмарку вакансій, який із ініціативи міського центру зайнятості відбувся сьогодні, 22 листопада, у місцевому ПК «Кредмаш». Разом із «КрАЗом» працевлаштування пропонували провідні підприємства Кременчука та району: Крюківський вагонобудівний, «Ампер» та сталеливарний заводи, КрКУ «Кварц», компанії «Кремтекс», «Ізумруд», «Рошен», «Укрзалізниця» та інші представники легкої промисловості, комунального господарства та торгівлі.

Кременчуцький автозавод тим, хто шукає роботу, пропонував робочі спеціальності, які зараз у гострому дефіциті майже на всіх підприємствах промисловості. Підприємству потрібні слюсарі-складальники, слюсарі-інструментальники, маляра, електрогазозварники, слюсарі-ремонтники, верстатники широкого профілю, налагоджувальники автоматичних ліній тощо – усього майже 200 робітничих вакантних посад. Шукачів роботи спеціалісти відділу кадрів автозаводу детально знайомили з умовами праці, заробітною платою, яка не є статичною і коливається, у залежності від кваліфікації та старання самого робітника. Цьому сприяє розроблена система мотивації персоналу у вигляді різних заохочувальних виплат, що становлять 100-120 % від основного окладу.

На ярмарок вакансій прийшло багато безробітних жителів міста, проте більшість з них шукали роботу ІТР – бухгалтерів, менеджерів з продажу, економістів, водіїв автотранспортних засобів. Участю у тому числі й таких заходах автозавод розраховує залучити на підприємство нове поповнення.

«КрАЗ» - одне з небагатьох підприємств в місті, яке стабільно працює і виконує свої соцзобов'язання перед трудовим колективом. «КрАЗ» радий прийняти у свою родину нове поповнення автозаводців.

 
Кількість переглядів 1545

Архів новин