nn

Ветерани гордяться своїми КрАЗАми

27 вересня, 2018

Про це вони наперебій  говорили на спільній  зустрічі сьогодні, 27 вересня, під дахом автозаводу.  Давно вже стало доброю традицією проведення таких заходів для ветеранів підрозділів підприємства. Бо це нагода для колишніх працівників «КрАЗу», колег згадати молоді роки, поспілкуватися про справи буденні, дізнатися більше заводських новин тощо.

Цього разу,  напередодні офіційних заводських торжеств із нагоди професійного свята, зібралася велика група колишніх робітників   механоскладального цеху №2. У програмі - відвідини заводського музею, цеху  із колишніми робочими місцями, який здружив та поєднав, перегляд фільму про завод та його нинішню продукцію у сучасному  навчальному центрі, на полігоні – традиційне автошоу улюбленої вантажівки, створенню якої вони присвятили свої життя, і як зазвичай – щедре угощання у банкетному залі комбінату громадського харчування підприємства. Зважаючи на похилий вік, для зручності групі ветеранів був наданий автобус для переміщення територією заводу.

Рада ветеранів автозаводу висловила теплі слова подяки від усіх присутніх керівництву товариства за таку важливу для пенсіонерів благодійну справу: «Ми - колишні кразівці,  ніби омолоджуємося тут. Спілкуємося один з одним зі сльозами на очах. Тут пройшла наша молодість, з'явилися найкращі друзі, створилися родини. Цей проект дарує нам сильний заряд бадьорості та наснагу». «Ми відчуваємо гордість, коли бачимо, якою потужною є наша техніка. Не так багато нині тут трудиться людей. Бажаємо рідному заводу, щоб кількість працюючих невпинно зростала разом із новими замовленнями. Завод має гудіти, як великий бджолина сім'я!», - говорять колишні виробничники. 

Під час обіду ветерани КрАЗу обговорювали свій візит, ділилися враженнями, хором підспівували любимі пісні заводському самодіяльному гурту і не скупилися на слова подяки за пам'ять та увагу.   

 
 
 
 
Кількість переглядів 1082

Архів новин