nn

«АвтоКрАЗ» поставить Інгулецькому ГЗК потужну автовишку

14 вересня, 2018

Співпраця ПрАТ «АвтоКрАЗ» з вітчизняними гірничо-збагачувальними комбінатами триває. Готується до відвантаження на адресу Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату (м. Кривий Ріг) автопідйомник на базі КрАЗ-65053 (6х4).

На автомобілі КрАЗ-65053, обраному замовником в якості бази, одним з партнерів «КрАЗу» - заводом спецтехніки «Техкомплект», змонтовано підйомне устаткування Oil&Steel Snake 2815 (Італія).

Автомобіль - стандартний: двигун - рядний 300 к.с. Євро 5, коробка - механічна. Кабіна - чотирьохдверна, розрахована на сім пасажирських місць.

Автовишка КрАЗ-65053 призначена для доставки робітників з матеріалами та інструментами на висоту до 28 метрів при виконанні ремонтних, будівельно-монтажних та інших видів робіт.

Підйомне навісне комбіноване  обладнання має максимальну робочу висоту 27,3 м із максимальним вильотом 14 м. Безпечне робоче навантаження Snake 2815 становить 250 кг. Електронна система управління автоматично обчислює, чи знаходиться оператор в безпечній робочій зоні. Наземне аварійне управління встановлено на колоні. Обертання надземної частини складає 360 градусів.

Нагадаємо, що автовишки, але на базі повнопривідного КрАЗ-5233, відвантажувалися Кременчуцьким заводом навесні поточного року. Теж гірникам, але в Горішні Плавні, на Полтавський ГЗК. «АвтоКрАЗ» із задоволенням відзначає, що видобувні компанії, у тому числі українські ГЗК, як і раніше віддають перевагу національному виробнику важкої вантажної техніки і розглядають «АвтоКрАЗ» як серйозного і перспективного партнера, здатного забезпечити їх технології гамою різної спецтехніки і організувати її технічний супровід .

 
 
Кількість переглядів 1541

Архів новин