nn

На базі повнопривідного КрАЗ-63221 змонтовано екскаваторне обладнання

07 серпня, 2018

На шасі КрАЗ-63221 (6х6), відвантажені «АвтоКрАЗом» на адресу Заводу спецтехніки «Техкомплект» у січні поточного року, проведений монтаж екскаваторного обладнання UDS-114 (Словаччина). Про це розміщена інформація на сайті Заводу спецтехніки «Техкомплект». Спецмашини виготовлені за умовами виграного цим виробником спецтехніки тендера на базі повнопривідного автомобіля КрАЗ для великої національної відомчої структури.

Екскаватор-планувальник КрАЗ-63221 (UDS-114) - гідравлічна універсальна обробна машина, призначена для виконання всіх видів землерийних робіт при ремонті водопроводів на трасах, нафтопроводів і газопроводів, а також для спеціального планування укосів уздовж автомобільних трас.

База спецвиробу - шасі КрАЗ-63221, вантажопідйомністю 21 т, виконано в стандартній комплектації, обладнане односкатним ошинуванням коліс. Це популярний в українських і зарубіжних машзаводів всюдихід із високими тактико-технічними властивостями і особливою міцністю конструкції.

Надбудова - екскаватор-планувальник UDS-114 потужністю 104 кВт, має основні робочі параметри:

- макс. зусилля копання - 85 кН;
- висота копання - 7,7 м;
- глибина копання - 7,7 м;
- радіус копання - 10,5 м:
- продуктивність -108 куб.м/год

Основний ківш екскаватора-планувальника має обсяг 0,63 м3. Їм можна розпушувати і піднімати ґрунт 2, 3 і 4 класів, а за допомогою додаткового змінного обладнання працювати і з ґрунтами 5 класу.

Управління робочими функціями екскаватора - гідравлічне, комбіноване з електрогідравлічним, всі робочі операції екскаватора виконуються за допомогою джойстиків з кабіни оператора (на підлокітниках крісла оператора), що значно полегшує роботу оператора і підвищує точність виконання робочих операцій.

 
 
Кількість переглядів 1628

Архів новин