nn

«КрАЗ» на «DSA-2018» відпрацьовував ринок Південно-Східної Азії

19 квітня, 2018

Комплекс питань по роботі на ринках Південно-Східної Азії «АвтоКрАЗ» вирішував на 6-й міжнародній виставці Defence Services Asia-2018 (DSA), що відбулася 16-19 квітня в Куала-Лумпур (Малайзія).

DSA - один з провідних форумів озброєння і військової техніки Азіатського регіону, входить до п'ятірки найбільших світових оборонних виставок. Тематика виставки - озброєння сухопутних військ, засоби протиповітряної оборони (ППО), радіоелектронної боротьби (РЕБ) і зв'язку, авіаційну техніку, озброєння берегової охорони, бронетанкову техніку і артилерійські системи, військово-морську техніку і озброєння.

Кременчуцький автозавод разом з іншими українськими підприємствами ОПК представляв свої перспективні розробки на національній  експозиції ГК «Укроборонпром». Потенційні замовники Південно-східної Азії знайомилися з військовою технікою КрАЗ - серійною і новою, яку завод освоїв в останні роки.

Для «КрАЗу» участь в малайзійській виставці - це можливість в одному місці зустрітися із численними партнерами по Південно-Східному регіону, зокрема Малайзії, Індонезії, Таїланду, М'янми, Бангладеш. З огляду на те, що випадкових відвідувачів на цьому військовому форумі не було, а основна публіка - профі, військові різних спеціальностей, пов'язаних з експлуатацією військової техніки, менеджери автозаводу мали можливість конкретного діалогу з потенційним клієнтом. Одне з важливих питань, яке обговорювалося в ході зустрічей, - специфічні вимоги операторів техніки з країн цього регіону.

 
 
Кількість переглядів 1434

Архів новин