nn

«КрАЗ» у 2017 році поставив «Укргазвидобуванню» велику партію нової техніки

11 січня, 2018

ПрАТ «АвтоКрАЗ» та ПАТ «Укргазвидобування» - найбільшого оператора газотранспортної системи України, пов’язують давні та тісні партнерські відносини. У 2017 році до його філій надійшло близько 200 одиниць нової техніки КрАЗ та спецвиробів на його базі, серед яких тягачі, автокрани, автоцистерни, самоскиди, лабораторії, трубовози. В основному, це повнопривідні вантажівки, які найбільше підходять для роботи в умовах віддаленої місцевості.

Наразі відвантаження «КрАЗом» виготовленої продукції на замовлення «Укргазвидобування» тривають. Так учора, 9 січня, відвантаженням останнього автокрану КС-55713 на адресу ПАТ «Укргазвидобування» Кременчуцький автозавод завершив виконання одного із контрактів із цим контрагентом. Договір передбачав виготовлення на шасі КрАЗу 10 одиниць автокранів КС-55713, вантажопідйомністю 25 тонн. При цьому дев’ять одиниць базувалося на повнопривідному шасі КрАЗ-6322 (6х6), а одна – на шасі 6х4 КрАЗ-65053 у стандартному виконанні екологічного класу Евро 5. Це найпопулярніші серед машзаводів, нафтовиків та газовиків моделі шасі КрАЗ. Вони найліпше підходить для монтажу спецнадбудов, серед яких і кранові, для експлуатації у важких умовах в будівельному та нафтогазовому комплексах. Автокрани на шасі КрАЗ мають ряд переваг перед аналогами: високу несучу спроможність, надзвичайну прохідність, стійкість, економічність, простоту і надійність конструкції, велику вантажопідйомність. При цьому, традиційне капотне компонування КрАЗів полегшує доступ до обслуговування двигуна при складеній та опущеній у транспортне положення стрілі, дозволяє простіше і надійніше закріплювати гак в передній частині автомобіля. При технічному обслуговуванні двигуна не потрібне відведення стріли крана в бік, що, на відміну від безкапотних аналогів, надає додаткові зручності водієві.

Кранова надбудова змонтована Торговою компанією «Автокрани України». Кран обладнаний трисекційною телескопічною стрілою з довжиною стріли 9,7 - 21,7 м, яка має систему координатного захисту. Максимальне опускання гака – 12 м, зона роботи - 3600.

Кременчуцький автозавод розраховує на розвиток партнерських відносин із цим контрагентом і в поточному році. Український виробник – завод КрАЗ – дуже цінує, що вітчизняна нафтогазова промисловість віддає перевагу національному продукту, замовляючи під свої потреби різну спецтехніку на базі КрАЗу.

КрАЗ готовий активно розвивати співпрацю і з другими бюджетними та комерційними  підприємствами , виробляючи для розвитку економіки країни сучасну ефективну спецтехніку із різними технічними параметрами, колісними формулами та компонувальними  рішеннями .

Кількість переглядів 1854

Архів новин