nn

Комунальні та дорожні машини виготовлені для Дніпропетровська

25 грудня, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» виготовив та здійснив відвантаження на адресу Департаменту ЖКГ та будівництва Дніпропетровської обласної адміністрації партії асенізаційних вакуумних автомобілів  КО-503В на базі автомобільних шасі  нового покоління КрАЗ-6511Н4.

Спецавтомоблі призначені для механічного збору, перевезення та зливу рідких відходів, що не містять вибухових і горючих речовин. База - автомобільне шасі КрАЗ колісною формулою 6х4, має двигун з системою селективного відновлення (SCR) та глушником-нейтралізатором екологічного класу Євро 4 потужністю 400 к.с., функціональну та ергономічну кабіну, рульовий механізм інтегрального типу з вбудованим гідропідсилювачем. До складу спеціального устаткування входять цистерна, об’ємом 12 м.куб., насос із вакуумно-нагнітальною системою, продуктивністю 480 м3/год; прийомний лючок із всмоктуючим шлангом, пневматична та електрична системи. Заповнення цистерни здійснюється під дією вакууму, який утворюється вакуумним насосом, спорожнення цистерни – самопливом або тиском повітря від вакуумного насоса.

Нагадаємо, що відвантажені до Дніпропетровська автомобілі були виготовлені згідно умов тендеру, виграного ПАТ «АвтоКрАЗ» у вересні поточного року. Крім ПАТ «АвтоКрАЗ» в тендері брали участь ще шість учасників, які пропонували в якості бази для комунального автомобіля імпортне шасі. Вантажівки КрАЗ за технічними параметрами найбільш, у порівнянні з конкурентами, підходили під технічні умови тендеру.

Крім асенізаційних автомобілів у Дніпропетровськ - для комунального підприємства «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» Дніпропетровської міської ради, Кременчуцький автозавод виготовив дорожні комбіновані машини зі змінним устаткуванням – піскорозкидувальним обладнанням та снігоочисним відвалом. Базою спецмашин став самоскид КрАЗ-6511С4 із 400-сильним двигуном Євро 4, комфортною безкапотною кабіною зі спальним містом, 15,5–кубовою платформою напівкруглого перетину. Автомобілі призначені для утримання доріг у зимовий період. Обладнання легко монтується/демонтується, що дає можливість використовувати ці універсальні автомобілі цілорічно: взимку - для розчищення снігу та посипання доріг піском, влітку – у якості самоскида для перевезення різного вантажу. 

Кількість переглядів 3283

Архів новин