nn

Виставкою своїх автомобілів «КрАЗ» привітав Полтавський автоагрегатний завод з ювілеєм

04 грудня, 2015

З 1 по 4 грудня ПАТ «АвтоКрАЗ» розгорнув свою експозицію на території Полтавського автоагрегатного заводу - давнього стратегічного партнера, основного постачальника гальмівної апаратури для кременчуцьких вантажівок.

Лінійка малої і важкої броньованої техніки: КрАЗ-Спартан, КрАЗ-Кугуар, КрАЗ-Фіона та КрАЗ-Шрек - останні розробки українського виробника для силових структур України та зарубіжжя, а також двовісний армійський всюдихід КрАЗ-Спецназ, стали своєрідним подарунком колегам до ювілею з дня заснування ПААЗу.

Демонстровані автомобілі викликали величезний інтерес у заводчан ПААЗ. Працівники підприємства із задоволенням і неприхованою цікавістю оглядали виставкові автомобілі, фотографувалися на їхньому тлі, задавали питання своїм колегам з Кременчука по кожному конкретному зразку. Кожен з них з гордістю зазначав, що у цих могутніх вантажівках є частинка і їхньої праці - апарати гальмівного приводу, які вже понад півстоліття виробляються в Полтаві. За відгуками працівників Полтавського автоагрегатного заводу виставка техніки КрАЗ стала найефектнішим подарунком.

Проводжаючи сьогодні колону КрАЗів додому, автоагрегатники щиро дякували своїх колег з «КрАЗу» за такий чудовий подарунок до ювілею підприємства.

Кількість переглядів 3029

Архів новин