nn

«АвтоКрАЗ» демонструє стабільність і націлений на виконання поставлених завдань місяця та року

04 листопада, 2015

За підсумками роботи ПАТ «АвтоКрАЗ» з січня по жовтень поточного року було вироблено 1100 автомобілів, що відповідає рівню 10 місяців минулого року. Із загального обсягу вироблених автомобілів 67% склали замовлення споживачів ринку України, решта продукції виготовлялася за зовнішньоекономічними контрактами.

У жовтні ПАТ «АвтоКрАЗ» виготовив товарної продукції на суму близько 169 млн. грн. Темп зростання товарної продукції до вересня склав 102%. На головному конвеєрі підприємства було виготовлено 116 автомобілів. У загальному обсязі виробленої у жовтні техніки бортові автомобілі склали 83%, шасі - 16%, спецтехніки - 1%. Більша частина - 69%, виготовлених у попередньому місяці автомобілів була призначена для внутрішнього ринку, решта - експортні поставки підприємства.

Трудовий колектив Кременчуцького автозаводу продовжує роботи з підготовки цехів до зими, енергозбереження, а також займається питаннями якості, оптимізації виробництва з метою зниження собівартості продукції, виготовленням нових моделей автомобілів КрАЗ, згідно з планом дослідно-конструкторських робіт.

Кількість переглядів 3048

Архів новин