nn

Ветерани «КрАЗу» завжди в зоні особливої уваги автозаводців

13 жовтня, 2015

12 жовтня ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідали завжди бажані і шановані на підприємстві почесні гості - велика група ветеранів Кременчуцького автозаводу. Регулярні екскурсії по заводу, які організовує Рада ветеранів за підтримки адміністрації, протягом останніх років вже стали доброю традицією. І хоча зовсім недавно, спочатку - в кінці серпня на святкуванні 70-річчя заснування підприємства, а потім у жовтні - на День машинобудівника, великі групи колишніх працівників заводу побували на КрАЗі, на прохання решти ветеранів був організований черговий візит у рідні пенати.

Особливий інтерес представляв для ветеранів музей історії «КрАЗа», який нещодавно відкрився. Літні екскурсанти дуже уважно слухали розповідь екскурсовода про довгий і складний шлях КрАЗу за 70-річний період. Деякі з присутніх, працівники ще мостового заводу, доповнювали розповідь особистими спогадами. Ветерани розглядали експозиції з неприхованим хвилюванням, багато - зі сльозами на очах, зазначивши, що перед очима пройшло ціле життя, адже на рідному КрАЗі пропрацювали по 35-40 років.

 

Крім цього, за традицією колишні працівники КрАЗу пройшлися екскурсією по заводу і подивилися можливості КрАЗів на випробувально-демонстраційному полігоні підприємства. З неприхованим захопленням і гордістю дивилися колишні автозаводці на нові КрАЗи, щиро аплодували рідним усюдиходам, які із легкістю долали перешкоди полігону.

 

Ветерани були дуже зворушені і дякували адміністрації за організовану зустріч, можливість побачити рідний завод. Такі екскурсії - це мала частина з того, що робить «КрАЗ» для своїх ветеранів. Регулярна матеріальна допомога, подарунки до свят і ювілеїв, зустрічі поколінь на рідному підприємстві, екскурсії по місцях бойової слави - все це робиться автозаводом, незважаючи на кризи, економічні та політичні катаклізми. Адже правильно кажуть: «Без теперішнього  немає майбутнього»

Кількість переглядів 1915

Архів новин