nn

Нові КрАЗи знову поїдуть на службу до центральної Африки

18 вересня, 2015

На поточному тижні ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідала делегація військового відомства однієї з країн центральної Африки. Метою візиту представників закордонного Замовника послужив розвиток подальшої співпраці по продовженню поставок автомобілів-всюдиходів КрАЗ-6322 (6х6) і запчастин до цієї країни.

У ході візиту гості підприємства були ознайомлені з новими моделями, що випускаються Кременчуцьким автозаводом, відвідали навчальний центр з унікальними розрізними макетами автомобіля КрАЗ, його вузлів і деталей. А також побачили можливості всюдиходів КрАЗ, показ яких відбувся на випробувально-демонстраційному полігоні автозаводу.

У рамках візиту іноземних військових були проведені переговори, у ході яких, крім іншого, сторони домовилися про проведення тренінгу для групи технічних спеціалістів Замовника та узгодили заходи щодо створення сервісного центру «КрАЗ» у країні Замовника.

Відповідно до узгоджених контрактів, до кінця 2015 року передбачено поставку на адресу Замовника більше 40 одиниць техніки КрАЗ різних моделей з подальшим збільшенням обсягів поставок у 2016 році.

Кількість переглядів 1861

Архів новин