nn

КрАЗ продовжує співпрацю з компаніями країн СНД

09 вересня, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» продовжує розвивати співпрацю з компаніями країн СНД. Зокрема, укладено ряд контрактів з багаторічними партнерами КрАЗу в Грузії та Молдові.

Грузинському замовнику, за умовами контракту, будуть виготовлені та відвантажені спецавтомобілі КрАЗ, базою яких послужить повнопривідне шасі КрАЗ-63221 колісної формули 6х6. На шасі цієї моделі з односкатним ошинуванням  коліс буде встановлена  цистерна АТЗ-11 для перевезення світлих нафтопродуктів. Шасі КрАЗ-63221 з двоскатним ошинуванням коліс буде оснащено сортиментовозним обладнанням. Конструктивно шасі буде відрізнятися від серійних аналогів подовженою базою.

Для контрагента з Молдови Кременчуцький автозавод виготовить самоскиди КрАЗ- 65055 (6х4) об’ємом платформи 12 кубометрів. Вантажівки будуть мати стандартну комплектацію.

Самоскиди КрАЗ-65055, популярна у видобувних компаній модель, поїдуть до Молдови на роботу в кар'єри найбільшого будівельного об'єднання цієї країни. Вони будуть задіяні на перевезенні щебеню з місця розробки до будівельних об'єктів.

Кількість переглядів 2008

Архів новин