nn

Підсумки роботи ПАТ «ПААЗ» за 8 місяців 2015 року

07 вересня, 2015

Полтавський автоагрегатний завод, давній партнер «КрАЗу» із постачання гальмівної апаратури, за вісім місяців поточного року майже на 27% збільшив обсяг реалізації, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. За результатами роботи січня-серпня ПАТ «ПААЗ» реалізував виготовленої продукції більше як на 77,2 млн.грн. При цьому, із загального обсягу реалізації гальмівної апаратури продано на суму понад 65 млн. грн (темп зростання до аналогічного періоду 24,6%), товарів народного споживання - понад 9 млн.грн. (приріст 30%).

Експорт, як і раніше , домінує у загальному обсязі відвантажень «ПААЗ». Із  початку року за кордон реалізовано 71% із загального обсягу поставок. Цей показник на 17,6% перевищує аналогічний у минулому році.

За результатами роботи за аналізований період на 147,1%, збільшився обсяг поставок до Білорусі, на 103,2% - до Угорщини, на 122,6% - до Литви, у Казахстан - на 68,1%, Узбекистан - на 6,9% . Зроблені відвантаження новим споживачам первинного ринку в Польщі.

У серпні підприємство реалізувало товарів на 11,2 млн.грн, що на 4,8% більше, ніж у серпні роком раніше.

 

Довідка:

ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод» - підприємство, що входить до групи «КрАЗ», єдине в Україні і одне з найбільших в СНД спеціалізоване на виробництво гальмівної апаратури для вантажних автомобілів, причепів і напівпричепів, автобусів, тролейбусів, спеціальної автотехніки, а також залізничного рухомого складу . Підконтрольне народному депутату України Костянтину Жеваго.

Кількість переглядів 1373

Архів новин