nn

ПАТ «ПААЗ» у першому півріччі продемонстрував переконливе зростання продажів

07 липня, 2015

Полтавський автоагрегатний завод - давній стратегічний партнер КрАЗу, за підсумками роботи в першому півріччі 2015 на 31% збільшив обсяг реалізації продукції, відносно аналогічного періоду минулого року. За цей період підприємство реалізувало товарів на суму понад 54 млн.грн, у тому числі гальмівної апаратури продано більш ніж на 48 млн.грн. (зростання - 29,3%), товарів народного споживання - більш ніж на 4 млн.грн. (зростання - 23%).

У загальному обсязі відвантаженої за шість місяців поточного року продукції частка експорту склала 72,4%, зокрема гальмівної апаратури - 80,4%. При цьому за аналізований період на 18,4%. збільшився обсяг поставок до Білорусі, проводилися відвантаження споживачам Польщі та Казахстану.

Необхідно відзначити, що червень поточного року став найбільш результативним для ПААЗ як у порівнянні з торішнім червнем, так і з попереднім травнем. Зростання загальних показників реалізації, порівняно з червнем 2014 року, склав 10%, зокрема гальмівної апаратури - 18%. Збільшення реалізації до травня поточного року - 77%, зокрема гальмівної апаратури - 92%.

Підприємство не має наміру зупинятися на досягнутому і в другому півріччі планує спрацювати з ще більш високими показниками.

Кількість переглядів 1406

Архів новин