nn

«АвтоКрАЗ» з початку року істотно наростив виробництво і продажі

02 червня, 2015

З початку поточного року ПАТ «АвтоКрАЗ» істотно - на 20%, наростив обсяг виробництва продукції, порівняно з таким же періодом минулого року. З січня по травень на головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу було виготовлено 452 автомобіля.

За цей же період на 16% зросли і продажі підприємства, у порівнянні з торішнім результатом січня-травня. З початку року споживачеві відвантажено 392 автомобіля.

У загальних відвантаженнях за аналізований період частка експорту склала 37%, на внутрішній ринок реалізовано 63% виготовленої продукції.

Крім основної продукції - вантажних автомобілів, за п'ять місяців поточного року було виготовлено і відвантажено замовнику два напівпричепа і вісім причепів до вантажних автомобілів (основна кількість: два напівпричепа і шість причепів виготовлено кразівцями у травні). Тоді як за такий же період минулого року аналогічної продукції підприємством не виготовлялося.

Виробництво ПАТ «АвтоКрАЗ» у травні склало 96 автомобілів. У загальному обсязі виробленої підприємством продукції бортові машини складають 95%, шасі - 3%, тягачі - 2%. Більша частина - 96%, виготовленої в попередньому місяці автозаводом продукції - це виконання замовлень для українського ринку, решта - експорт.

Виробничий план ПАТ «АвтоКрАЗ» на червень сформований і доведений трудовому колективу. Він істотно перевищує показники попередніх місяців.

Кількість переглядів 1741

Архів новин