nn

«АвтоКрАЗ» покаже лінійку нових машин на виставці «Волонтерський воєнпром-2»

20 травня, 2015

22-23 травня поточного року в Києві проходитиме Міжнародна військово-промислова виставка «Волонтерський воєнпром - 2».

«АвтоКрАЗ» прийме у виставці участь, представивши киянам та гостям столиці лінійку нових перспективних моделей:

- самохідне шасі КрАЗ-7634НЕ колісної формули 8х8, призначене для монтажу важкого спецобладнання, у тому числі автокранів, установок для нафтогазовидобувної та лісозаготівельної промисловості.

- спеціалізований автомобіль КрАЗ-5401Н2 з фургоном типу ізотермічний / рефрижератор обсягом 33,13 м3, температурним режимом від мінус 20 до плюс 200 С;

- два броньовані автомобілі КрАЗ-Spartan-APC, які призначені для виконання різних тактичних завдань, доставки персоналу в різних дорожніх умовах;

- спеціалізований броньований автомобіль КрАЗ-Cougar з дизельним двигуном, призначений для розвідки, виконання миротворчих місій, а також широкого спектру завдань силових структур, які непосильні іншій колісній техніці.

Подивитися представлену лінійку автомобілів КрАЗ, дізнатися докладніше тактико-технічні характеристики експонатів ПАТ «АвтоКрАЗ» запрошує всіх бажаючих на своїй експозиції, яка буде розташована на відкритому майданчику навпроти павільйону № 1 столичного виставкового комплексу «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2-Б).

Кількість переглядів 1577

Архів новин