nn

«АвтоКрАЗ» відвідав Посол Узбекистану в Україні

18 травня, 2015

15 травня ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Узбекистан в Україні Алішер Абдуаліев. Метою його візиту стало ознайомлення з діяльністю Кременчуцького автозаводу і його продукцією, проведення переговорів про перспективи співпраці КрАЗу з державними та комерційними структурами Узбекистану.

У ході візиту Алішер Абдуаліев не тільки познайомився з продукцією, що випускається українським виробником, у тому числі й перспективними зразками автомобілів КрАЗ в безкапотному виконанні, але і подивився КрАЗ у динаміці на випробувальному полігоні підприємства. Він також проїхався в кабіні всюдихода КрАЗ-5233ВЕ по перешкодах полігону, після чого з захопленням відзначив високі можливості ходимості КрАЗу, задоволення від екстремальної поїздки і високий професіоналізм водія-випробувача.

Слід зазначити, що керівництво компанії розглядає ринок Узбекистану як один з важливих у Середній Азії. В даний час у братському Узбекистані трудиться багато КрАЗів. Самоскиди, автобетонозмішувачі, кранові установки, трубовозів-плетевози, автопоїзди в складі сідельних тягачів та напівпричепів-цементовозів, а також інша спецтехніка на базі КрАЗу успішно справляється з поставленими завданнями. Традиційно, споживачами техніки КрАЗ тут є підприємства добувної промисловості, будівельної галузі та водного господарства. Багаторічний досвід експлуатації КрАЗів в Узбекистані показав, що вони найбільш пристосовані для роботи в умовах гірського бездоріжжя, пустельної місцевості і високих температур: мають великий запас міцності, здатні довго витримувати позамежні навантаження.

За час незалежності України до Узбекистану було поставлено близько 1000 автомобілів КрАЗ, левова частка яких припадає на автомобілі-самоскиди. Самоскиди КрАЗ-65055 - найпопулярніша в цій країні модель, успішно зарекомендувала себе, зокрема, і на будівництві водосховища на річці Резаксай.

ПАТ «АвтоКрАЗ» оптимістично дивиться в майбутнє, розраховуючи на динамічний розвиток партнерських відносин з провідними підприємствами Республіки Узбекистан. Взаємовигідна співпраця, зрештою, сприятиме зміцненню та розвитку економіки двох братніх держав - України та Узбекистану. 

Кількість переглядів 1400

Архів новин