nn

«АвтоКрАЗ» переобладнує бронемашини КрАЗ-Кугуар для спостерігачів ОБСЄ

25 лютого, 2015

«АвтоКрАЗ», згідно з підписаним на початку лютого з ОБСЄ договором, зосереджений над виконанням комплексу робіт з демілітаризації та переобладнання партії броньованих автомобілів КрАЗ-Кугуар. Нагадаємо, що передача 10 броньовиків «КрАЗ-Кугуар» представникам спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні відбулася в листопаді минулого року.

На даний час на всіх 10 бронеавтомобілях, які надійшли на підприємство, проведений демонтаж броневеж з туреллю з подальшим зашиттям верху бронелистом, виконано ряд незначних конструктивних доопрацювань, заявлених замовником, встановлені місткі рундуки для зберігання ЗІПу та медобладнання, а також здійснено фарбування всіх машин.

Перша партія - п'ять демілітаризованих КрАЗ-Кугуарів вже вирушила на неспокійні території до спостерігачів виконувати завдання ОБСЄ, спрямовані на мирне врегулювання ситуації в Україні.

Друга частина бронетехніки, яка залишилася на підприємстві, наразі переобладнується фахівцями автозаводу в автомобілі швидкої допомоги. Зокрема, проведений демонтаж устаткування салону, встановлюються кронштейни для кріплення вогнегасників, медичні ноші, кисневі балони об'ємом 10 л і 5 л та ряд іншого медобладнання, яке необхідне для надання першої медичної допомоги пораненим та їх транспортування із зони бойових дій.

За умовами укладеного договору, друга партія броньовиків ОБСЄ, переобладнаних в автомобілі швидкої медичної допомоги, буде відправлена замовнику в кінці поточного місяця.

Кількість переглядів 2062

Архів новин