nn

Прем'єра новинок КрАЗа на IDEX-2015 відбулася!

24 лютого, 2015

22 лютого в Абу-Дабі (ОАЕ) відкрилася Міжнародна виставка озброєння IDEX-2015, на якій відбувся дебют відразу двох нових українських бронеавтомобілів, створених КрАЗом спільно з канадсько-еміратською компанією «Streit Group». Мова йде про тривісний бронеавтомобіль КрАЗ- Feona, що базується на шасі автомобіля-всюдихода КрАЗ-6322 (6х6), а також чотиривісний броньовик КрАЗ- Hurricane, створений на новому самохідному шасі КрАЗ-7634НЕ (8х8) з компонуванням «кабіна перед двигуном». Обидві новинки оснащені автоматичною коробкою передач Allison, мають балістичний захист рівня Level 2 по стандарту STANAG 4569.

Прем'єра нових бронеавтомобілів пройшла вдало. КрАЗ- Hurricane і КрАЗ- Feona експонувалися на відкритому майданчику і щодня брали участь у демонстраційних показових заїздах по смузі перешкод полігону виставки. Глядачі, а це досвідчені в озброєнні представники силових структур різних країн світу, шейхи, вищий командний склад різних армій світу, сприймали броньовики на «Ура!». У своїх оцінках вони відзначили своєчасність і перспективність таких машин, їх високі технічні показники.

Крім новинок, у Національному виставковому центрі Абу-Дабі відвідувачам були продемонстровані ще три броньованих експоната: KrAZ-MPV Shrek One в модифікації Route Clearance Vehicle (автомобіль для розмінування маршруту), КрАЗ-Спартан і КрАЗ-Кугуар. Стенд компаній-партерів відвідала величезна кількість делегацій, в перші ж  дні було проведено ряд переговорів із потенційними покупцями.

24 лютого експозицію КрАЗа і компанії Стрейт відвідала делегація українського керівництва і дипкорпусу країни на чолі з Президентом України П.Порошенко. Петро Порошенко дав високу оцінку українсько-канадської бронетехніці і висловив задоволення з приводу активної роботи ПАТ «АвтоКрАЗ» щодо розширення лінійки армійських броньованих машин.

Перші виставкові дні вже підтвердили очікування виробників броньовика в тому, що він буде затребуваний військовими і миротворцями різних країн світу. 

Кількість переглядів 2310

Архів новин