nn

КрАЗ візьме участь у виставці IDEX-2015

19 лютого, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ», у партнерстві з канадсько-еміратською компанією «Streit Group» — виробником високоякісної бронетехніки, візьме участь у Міжнародній виставці-конференції технологій забезпечення безпеки та оборони «IDEX-2015», яка проходитиме 22-26 лютого в Абу-Дабі (ОАЕ).

На виставці відбудеться прем'єра відразу двох армійських новинок, створених КрАЗом спільно з компанією Streit. На цей раз відвідувачі побачать бронеавтомобіль КрАЗ-Феона, створений на базі шасі автомобіля-всюдихода КрАЗ-6322 (6х6), а також чотирьохвісний броньовик КрАЗ-Ураган, базою якого послужило нове самохідне шасі КрАЗ-7634НЕ (8х8) з компонуванням «кабіна перед двигуном». Обидві новинки оснащені автоматичною коробкою передач Allison, мають балістичний захист рівня Level 2 по стандарту STANAG 4569.

Крім новинок на стенді компаній-партнерів буде представлений броньований автомобіль КрАЗ-MPV Шрек в модифікації Route Clearance Vehicle (автомобіль для розмінування маршруту), який успішно експонувався в минулому році на двох найбільших збройових форумах «Eurosatory 2014» в Парижі і «DVD» в Лондоні.

КрАЗ-MPV Shrek One — багатоцільовий броньований автомобіль високої прохідності класу MPV (з протимінним захистом автомобіля) з днищем V-подібної форми, базою для якого послужило шасі повнопривідного автомобіля КрАЗ-5233 (4х4). Бронювання автомобілів KrAZ-MPV Shrek One відповідає рівню балістичного захисту B6+/STANAG 4569 рівень 2.

ПАТ «АвтоКрАЗ» запрошує всіх бажаючих відвідати експозицію, розташовану на стенді 09-A12 Національного виставкового центру Абу-Дабі.

Кількість переглядів 1765

Архів новин