nn

Аграрії «прицілювалися» до автопоїзду КрАЗ - «Караван»

18 лютого, 2015

З 11 по 13 лютого поточного року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ) відбулася V Міжнародна виставка інноваційних рішень в зерновому господарстві «Зернові технології 2015».

Традиційно «АвтоКрАЗ» взяв участь у цьому найбільшому в Україні агрофорумі, представивши відвідувачам зерновозний автопоїзд КрАЗ-6511С4 «Караван». Це - одна з перспективних розробок «КрАЗу», яка створена спеціально для агропромислового комплексу України.

КрАЗ-«Караван» оснащений 400-сильним дизелем WP12.400E40 (Євро 4), зчепленням MFZ 430 і 12-ступінчастою механічною КП. Автопоїзд помітно відрізняє висока ергономіка робочого місця водія, підвищена до 75 кубів вантажопідйомність і висока економічність.

Експозиція «АвтоКрАЗу» була однією з найбільш відвідуваних протягом усього періоду роботи виставки. Аграрії уважно оглянули вітчизняний зерновоз, «пощупали» його власноруч, прицінювалися, задавали багато питань про його експлуатаційних характеристиках і результатах експлуатаційних випробувань. Всі вони із задоволенням відзначили високі результати ходових випробувань, які зерновоз КрАЗ пройшов у великих державних зернових корпораціях.

Оцінка аграріїв одноголосна: такий автопоїзд потрібен для забезпечення збереження врожаю, це потужний і ефективний вітчизняний зерновоз.

Підсумки виставки обнадійливі, і КрАЗ, як вітчизняний виробник, сподівається на якнайшвидшу переорієнтацію виробництва техніки з полів битви на поля урожайні.

Кількість переглядів 1693

Архів новин