nn

«АвтоКрАЗ» розпочав новий рік результативним стартом

03 лютого, 2015

Для ПАТ «АвтоКрАЗ» перший місяць 2015 року став значно результативнішим аналогічного 2014-го. І це з урахуванням великої кількості офіційних святкових вихідних в січні. За підсумками роботи підприємства в січні поточного року виробництво автомобілів склало 83 одиниці, що на 38,3% більше аналогічного періоду минулого року. В основному, Кременчуцький автозавод працював над виконанням зовнішньоекономічних контрактів - 76% з усього обсягу виробництва автомобілів. При цьому в загальній кількості виготовлених вантажівок частка бортових склала 63%, шасі - 21%, тягачів - 11%, спецтехніки - 5%.

Позитивна динаміка зростання спостерігається і з випуску продукції, що поставляється ПАТ «АвтоКрАЗ» по кооперації. Зокрема, виробництво литва в січні, порівняно з 2014 роком, зросло на 4,3% і склало близько 4,3 млн. грн. Запчастин вироблено на суму 1,2 млн. грн, цей показник співставимий з аналогічним торік.

Трудовий колектив Кременчуцького автомобільного заводу налаштований оптимістично. У планах на поточний період - подальше нарощування обсягів виробництва і продажів, а також освоєння нової техніки і поліпшення якості серійної продукції.

Кількість переглядів 1846

Архів новин