nn

Дошкільнята отримали дарунки від народного депутата України Костянтина Жеваго

25 грудня, 2014

А вручав їх особисто генеральний директор ПАТ «АвтоКрАЗ» Роман Черняк. 25 грудня на новорічному ранку старшої групи дитячого садка №63, що на Молодіжному мікрорайоні, кожна дитина отримала з рук керманича Кременчуцького автозаводу велику подарункову коробку із цукерок.

 

У привітальному слові очільник «КрАЗу», зокрема, відзначив, що сьогодні він від імені та за дорученням Костянтина Валентиновича Жеваго - народного депутата України та акціонера Кременчуцького автозаводу, завітав до дитсадка із новорічними гостинцями. Він подякував дітям за цікавий новорічний ранок, красиві костюми, чудовий виступ, а також побажав усім -  дітям, батькам та педколективу садочка, міцного здоров'я, здійснення найзаповітніших мрій, миру та благодаті у новому році.

В свою чергу директор дитячого закладу Гайдар Віра Павлівна подякувала кразівцям та Костянтину Валентиновичу за увагу, солодощі та чудовий настрій, які подаровані її вихованцям. Крім іншого, вона відзначила: «Костянтин Валентинович завжди з великою увагою ставився до проблем нашого мікрорайону, який обрав його народним депутатом України.

Всього, що ним зроблено для Молодіжного - не перелічити. Це і установка дитячого майданчика в парку Воїнів-інтернаціоналістів, на відкритті якого, до речі вихованці нашого садочку з успіхом виступали, двох дитячих майданчиків у дворах мікрорайону, щорічні свята першокласника в парку Воїнів-інтернаціоналістів з врученням подарунків, ремонт мереж освітлення у нашому мікрорайоні та, зокрема, і нашому закладі, встановлення лавочок біля під'їздів у дворах, ремонт шкіл, придбання необхідного обладнання для лікарні та багато іншого. Приємно, що не оминула його увага і наш дитсадок напередодні Нового року. Нам приємно, що крім благодійної допомоги і швидкого реагування на наші прохання щодо вирішення побутових проблем закладу, він не забув про наших діточок і всі 250 наших вихованців отримали святкові подарунки».

Свято закінчилося, та діти розходитися не спішили. Кожному не терпілося скоріш відкрити велику коробку, щоб поласуватися гостинцями від нардепа. Батьки, дивлячись на задоволену малечу, раділи не менше, бо їхнім чадам дорослі подарували солодку радість. 

Кількість переглядів 2147

Архів новин