nn

Кам'янець-Подільський автоагрегатний завод почав випуск нових амортизаторів підвіски для імпортних вантажівок

24 грудня, 2014

Кам'янець-Подільський автоагрегатний завод, підприємство групи КрАЗ і давній стратегічний партнер ПАТ «АвтоКрАЗ», розпочав випуск нових амортизаторів підвіски ТМ ATWAY для імпортних вантажівок. Амортизатори підвіски для вантажних автомобілів КрАЗ «Кам'янець-Подільськавтоагрегат» випускає давно, вони відмінно себе зарекомендували і нарікань ні з боку замовника, ні з боку експлуатаційників техніки КрАЗ вони не викликали. Але йдучи назустріч запитам і побажанням споживачів, що експлуатують імпортні вантажні автомобілі, які не витримують навантажень на поганих дорогах країни, керівництвом К-ПАА було прийнято рішення освоїти новий вид продукції.

У результаті підприємство освоїло виробництво і почало реалізацію семи видів гідравлічних амортизаторів підвіски. Вони мають високу європейську якість і не поступаються за параметрами аналогічній продукції таких світових брендів як MONROE, KONI, SACHS, SABO. При цьому ціна їх значно нижча. Нова лінійка амортизаторів застосовується для вантажівок і причепів як вітчизняного, так і зарубіжного виробництва, серед яких DAF, VOLVO, Mercedes-Benz, SAF, RENAULT Magnum, Scania та інші.

Слід зазначити, що ПАТ «Кам'янець-Подільськавтоагрегат» має ексклюзивне право на виробництво і реалізацію всієї продукції для імпортної вантажної техніки під торговою маркою ATWAY. Ця торгова марка зареєстрована партнером Кам'янець-Подільськавтоагрегат - компанією «Автотехцентр 3000», що займається виробництвом і ремонтом автозапчастин. Амортизатори ТМ ATWAY довели свою міцність і довговічність, регулярно з успіхом проходячи тестування за системою УкрСЕПРО.

В даний час підприємство розширює виробничі площі з метою забезпечення потреб амортизаторами та іншими автозапчастинами внутрішнього ринку, а також для виходу на закордонні ринки.

Кількість переглядів 3016

Архів новин