nn

КрАЗ поставить до Лаосу партію своїх вантажівок

04 грудня, 2014

 «АвтоКрАЗ» уклав контракт на поставку до Лаоської Народно-Демократичної Республіки великої партії повнопривідних автомобілів.

Всюдиходи КрАЗ-6322 колісної формули 6х6 будуть виготовлені в серійній комплектації з двигуном Євро 0. Вибір Замовником цієї моделі автомобілів КрАЗ був не випадковим, оскільки для роботи в складних природно-кліматичних умовах цієї країни потрібна машина з якостями, якими КрАЗ-6322 володіє повною мірі. Це і висока прохідність, простота в обслуговуванні, експлуатації та ремонті при виняткової надійності та міцності конструкції.

Згідно з умовами контракту, поставка буде здійснена протягом 2015 року. Відвантаження першої партії Замовнику планується здійснити вже в першому кварталі 2015

З метою здешевлення вартості транспортування замовлені автомобілі КрАЗ будуть поставлятися в морських контейнерах в частково розібраному стані. Для забезпечення техпроцесу збірки в Лаос буде відкомандирована команда технічних фахівців КрАЗу.

Слід зазначити, що поставки автомобілів КрАЗ в цю країну не здійснювалися з 1989 року. За 11 років, з 1978 по 1989 роки, в Лаос було відвантажено 380 одиниць автомобілів КрАЗ. В основному це були повнопривідні всюдиходи КрАЗ-255Б різних модифікацій.

Довговічність автомобілів КрАЗ - це не тільки гордість підприємства, але і одна з проблем «КрАЗу». Адже термін експлуатації автомобілів часто перевищує 25-30 років і купивши партію машин, Замовник може не звертатися повторно кілька десятиліть. В даному випадку саме так і відбувалося: Замовник закуповував лише запасні частини для ремонту та обслуговування.

Однак прийшла черга оновлювати техніку, і переговори закономірно завершилися черговою угодою.

Кількість переглядів 1646

Архів новин