nn

«АвтоКрАЗ» з початку року значно збільшив виробництво і продажі

02 грудня, 2014

З початку 2014 Кременчуцьким автомобільним заводом вироблено 1218 автомобілів, що на 45,2% більше аналогічного торішнього показника. За цей же період на 54,8%, порівняно з минулим роком, зросли і продажі підприємства. Із загальної кількості реалізованих за 11 місяців машин експорт склав 52%, інша продукція реалізована на внутрішньому ринку.

За підсумками роботи з початку року відбулося зростання і по випуску продукції, що поставляється ПАТ «АвтоКрАЗ» по кооперації. Зокрема, випуск запасних частин збільшився майже на 20% і склав 47,9 млн.грн, виробництво литва за аналізований період зросло на 16,5% і склало близько 59,7 млн. грн.

В даний час трудовий колектив КрАЗа зорієнтований на виконання виробничого плану останнього місяця року, що минає. Вже зараз, за підсумками роботи підприємства з січня по листопад, видно, що заявлений КрАЗом в січні план на поточний рік - 1200 машин, буде виконаний і перевиконаний. У графіку також виконання технічними фахівцями підприємства плану ОКР по новій техніці і підготовка ПАТ «АвтоКрАЗ» до зими. Всі працівники підприємства націлені на виконання поставлених завдань.

Кількість переглядів 1808

Архів новин