nn

Фахівці збройних сил Нігерії пройшли навчання на «КрАЗі»

10 жовтня, 2014

ПАТ «АвтоКрАЗ» завершив двотижневий курс навчання механіків збройних сил Нігерії особливостям експлуатації, технічного обслуговування та ремонту автомобілів КрАЗ спеціального призначення. Тренінги були передбачені в рамках зовнішньоекономічного контракту, укладеного між «КрАЗом» та Міністерством оборони цієї країни в першому півріччі поточного року.

Теоретичну підготовку представники замовника пройшли в навчальному центрі автозаводу, практичні навички вони набували в складальному цеху підприємства, а навчання водінню - на випробувально-демонстраційному полігоні підприємства. Рівнем отриманих знань і якістю навчання нігерійські військові фахівці залишилися задоволені.

Після отримання сертифікату вони зазначили, що вражені технічним оснащенням навчального центру підприємства, який, на їх думку, відповідає найсучаснішим стандартам. Особливо здивував їх автомобільний клас навчального центру з його унікальним навчальним стендом. Йдеться про макеті повнопривідного автомобіля КрАЗ-6322, що містить повний набір всіх його деталей вузлів і агрегатів, різні системи, які, завдяки спеціальним розрізам, повністю відкриті для навчання.

Після проходження навчання військовим механікам були видані сертифікати відповідності.

Нагадаємо, що у 2008 році для Національної поліції Нігерії «КрАЗ» виготовив і відвантажив 100 повнопривідних автомобілів КрАЗ-5233ВЕ (4х4). Замовник залишився задоволений виконанням «АвтоКрАЗом» контрактних зобов'язань. З моменту поставки КрАЗів до цієї країниу нарікань на роботу машин від замовника на підприємство не надходило.

 
Кількість переглядів 2076

Архів новин