nn

Пам'ять про Олега Бабаєва завжди житиме в серцях автозаводців і кременчужан

28 липня, 2014

Адміністрація і трудовий колектив ПАТ «АвтоКрАЗ» глибоко сумують з приводу передчасної трагічної загибелі 26 липня 2014 року  мера міста Кременчук Олега Мейдановича Бабаєва.

Керівник від Бога - і як міський голова, і як президент футбольного клубу «Ворскла». Він любив людей, любив Кременчук, любив життя, був патріотом свого міста, робив усе, щоб кременчужанам жилося краще.

Олег Бабаєв - перший з керманичів  міської ради, хто здійснив новий підхід керівництва Кременчука до питання співпраці з промисловими підприємствами в інтересах міського господарства. Вперше в історії «КрАЗу», з моменту обрання О. Бабаєва на пост міського голови, відбулася практична взаємодія міської влади та підприємства, в результаті міське комунальне господарство поповнилося сучасною спецтехнікою КрАЗ. Завдяки такій  тісній взаємодії, наш рідний Кременчук став чистим і доглянутим

Кразівці пам'ятають його візити на автозавод: відкритий, доброзичливий, небайдужий до всього, що стосується підприємства, міста і його жителів. Він радів успіхам автозаводців, схвалював усе нове, що створювалося на КрАЗі, підтримував завод і словом, і ділом.

  

Висловлюємо глибокі і щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам'ять про Олега Мейдановича Бабаєва завжди буде жити в серцях автозаводців і кременчужан: усіх, хто його знав, працював з ним поруч, і гідно зміг оцінити неабиякі якості його яскравої особистості.

Довідка:

Олег Бабаєв народився в 1965 році в місті Курську (Росія). Після закінчення в 1986 році Мінського вищого військово-політичного училища 10 років провів в армії. Служив на Далекому Сході, в Чехословацькій соціалістичній республіці. Після виведення радянських військ із Чехословаччини за розподілом потрапив до Києва, де два роки працював фінансовим директором в комерційній структурі. У 1998 році - Голова правління ВАТ «Кременчукм'ясо».

У 2000 році закінчив Київський національний університет ім. Т.Г.Шевченка за спеціальністю економіст.

Вісім років - з 1999 по 2007 роки - був депутатом Кременчуцької міської ради. У 2007 році обраний народним депутатом України. 31 жовтня 2010 з великою перевагою голосів його обрано мером Кременчука.

Олег Бабаєв обожнював футбол. У квітні 2005 року став президентом полтавського футбольного клубу «Ворскла». Також він був майстром спорту СРСР із дзюдо, очолював Полтавську обласну федерацію дзюдо.

Кількість переглядів 2231

Архів новин