nn

Автопилесос КрАЗ зробить Полтаву чистіше

25 липня, 2014

«АвтоКрАЗ» виграв тендер, оголошений Полтавською міською радою, на поставку на адресу комунального підприємства «Полтавський міський дорожньо-експлуатаційна дільниця» спеціального автомобіля для утримання доріг КрАЗ К12.2.

Вакуумно-підмітальна машина КрАЗ К12.2 призначена для очищення міських вулиць, стоянок громадського транспорту, великих територій громадського та промислового призначення, автодоріг, а також водостічних канав і колодязів.

Базою спецмашини буде шасі КрАЗ Н12.2М колісної формули 4х2 з компонуванням «кабіна над двигуном». Комунальний автомобіль буде оснащений двигуном ЯМЗ-53622 (Євро-4) потужністю 240 к.с., однодисковим зчепленням MFZ 430 і коробкою передач 9JS119ТА, а також високоергономічною бескапотною кабіною.

Спецнадбудова, яка встановлюватиметься на двовісне шасі, - провідного турецького виробника устаткування для утримання доріг, компанії KATMERCILER. Вона складається з сміттєприймального  бункера об'ємом 6 куб.м, бака для води - 1500 л, з двома шахтами (лівої і правої), з двома дисковими щітками (лівої і правої), з центральною циліндричною щіткою і системою поливання дороги. Привід робочих органів - гідравлічний від автономного двигуна потужністю 85 кВт. Керування робочими органами - дистанційне з пульта, розміщеного в кабіні, що дозволяє задавати бажані параметри і контролювати роботу основних систем.

Нагадаємо, що комунальна техніка КрАЗ - сміттєвози, пилососи і комбіновані дорожні машини, поставлена КТП № 1628 Кременчука в рамках виграних КрАЗом в різний час тендерів, більше двох років забезпечує чистоту і порядок у рідному місті. Експлуатаційники, в якості переваг вітчизняної комунальної техніки КрАЗ нового перспективного покоління бескапотників, відзначають їх маневреність і високу продуктивність.

За умовами тендеру, поставка автопилососа КрАЗ К12.2 на адресу КП «Полтавський міський дорожньо-експлуатаційна дільниця» планується у вересні поточного року.

Кількість переглядів 1981

Архів новин