nn

Самоскиди КрАЗ будуватимуть дороги Туркменістану

24 липня, 2014

ПАТ «АвтоКрАЗ» продовжує розвивати співпрацю з Туркменістаном. Укладено контракт на поставку до Республіки Туркменістан партії повнопривідних самоскидів КрАЗ-65032 колісної формули 6х6. Замовник - одна з найбільших будівельних компаній цієї країни, що виконує в якості підрядника державні замовлення. Самоскиди КрАЗ задіють на будівництві автомобільних і залізничних доріг країни.

Законтрактовані автомобілі будуть виконані в стандартній комплектації з 12-кубовою  платформою.

Слід зазначити, що самоскид КрАЗ-65032 - одна з запитуваних моделей торгової марки КрАЗ в країнах СНД і далекому зарубіжжі. Свою популярність ця модель заслужила, завдяки підвищеній прохідності і високим експлуатаційним характеристикам. Усюдиходам КрАЗ-65032 немає рівних там, де повне бездоріжжя, непрохідні джунглі, екстремальний клімат. Вони з успіхом використовуються в будівельній та гірничодобувній галузях народного господарства. В даний час повнопривідні самоскиди КрАЗ випускаються заводом з різними компонувальними рішеннями, у різних модифікаціях і комплектаціях. Вони відрізняються між собою вантажопідйомністю, обсягом платформи, ошинуванням  коліс і наявністю опцій.

На вимогу Замовника автомобілі КрАЗ-65032 потрібно буде виготовити в стислі терміни. Поставка самоскидів, яка буде здійснена через багаторічного партнера ПАТ «АвтоКрАЗ» - Торговий Дім «Ярав», запланована на кінець серпня поточного року. 

Кількість переглядів 1988

Архів новин