nn

КрАЗ здійснив відвантаження на адресу ВАТ «Лукойл»

17 липня, 2014

ТОВ «Торговий дім РусКрАЗ» - представництво ПАТ «АвтоКрАЗ» у Російській Федерації, в червні поточного року виграло тендер на поставку ВАТ «Лукойл» повнопривідного бортового автомобіля КрАЗ-6322 колісної формули 6х6 з новим дизайном екстерьеру. Автомобіль виготовлений своєчасно, в терміни, визначені тендерними умовами, і на цьому тижні відвантажений замовнику - на адресу цієї найбільшої російської нафтової компанії.

Всюдихід КрАЗ-6322 виконаний в стандартній комплектації: оснащений рядним ярославським двигуном ЯМЗ-6521 (Euro 4), потужністю 362 к.с. з системою рециркуляції відпрацьованих газів, однодисковим зчепленням MFZ 430 і коробкою передач 9JS200TA. На автомобілі встановлена шина Бел-95 розмірністю 16.00R20.

Автомобіль буде експлуатуватися в підрозділі ВАТ «Лукойл ЕПП Сервіс» м. Когалим Тюменської обл. Слід зазначити, що це не перша поставка на адресу ВАТ «Лукойл». Ця компанія - перша з російських споживачів в 2013 році придбала партію шасі КрАЗ-6322 нової перспективної лінійки капотних автомобілів, на які згодом було встановлено різне обладнання для обслуговування та капітального ремонту нафтових свердловин. Нарікань з боку замовника за час експлуатації спецмашин не надходило. Навпаки, тут КрАЗи на особливому рахунку: фахівці компанії відзначають, що КрАЗ - єдиний автомобіль, який може експлуатуватися в умовах суворого клімату крайньої півночі не менше 5-6 років, тоді як аналогічна техніка не витримує при екстремально-низьких температурах і 2-3 років експлуатації.

Нагадаємо, що постачання автомобілів КрАЗ в Російську Федерацію складають більше 20% із загального обсягу реалізації. Всього з початку поточного року в РФ було продано 157 автомобілів, в основному це - повнопривідні шасі, на які російські машзаводи встановлюють різне нафтогазове обладнання. 

Кількість переглядів 2269

Архів новин