nn

«ПААЗ» у червні 2014 продемонстрував високі показники реалізації

03 липня, 2014

Полтавський автоагрегатний завод - партнер ПАТ «АвтоКрАЗ», у червні 2014 року продемонстрував високі результати продажів по відношенню до попереднього місяця і аналогічного періоду минулого року. Так, за вказаний період зростання загальних показників реалізації, у порівнянні з червнем минулого року, склав 32%, зокрема гальмівної апаратури - 28%, ТНП - 60%. Збільшення продажів, у порівнянні з травнем 2014 року, склало 24%, зокрема гальмівної апаратури - 11%, ТНП - 431%.

Що стосується підсумків першого півріччя поточного року, то в січні-червні ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод» виробило товарної продукції на суму близько 35 млн.грн. З січня по червень цього року підприємству вдалося зберегти високий обсяг реалізації продукції, порівнянний з аналогічним періодом минулого року. За шість місяців підприємством було реалізовано продукції на суму понад 41 млн. грн, зокрема гальмівної апаратури продано на суму понад 37 млн. грн, товарів народного споживання - майже на 3,5 млн. грн.

Експортні поставки в структурі продажів ПАТ «ПААЗ» , як і раніше, продовжують домінувати. Так, у загальному обсязі відвантаженої підприємством у першому півріччі 2014 продукції частка експорту склала 81,3%, зокрема гальмівної апаратури - 85,7%.

За результатами роботи за минулі місяці стабілізувався обсяг поставок в Російську Федерацію, Казахстан і Білорусь, проводилися  відвантаження до Румунії, Угорщини, Литви, Грузії  та В'єтнаму. 

Кількість переглядів 1981

Архів новин