nn

KrAZ-MPV Shrek One успішно демонструвався на виставці DVD 2014

01 липня, 2014

Чергового успіху домігся броньований автомобіль KrAZ-MPV Shrek One на найбільшій в Європі виставці озброєння та оборонних технологій Сухопутних військ DVD-2014 (Defence Vehicle Dynamics).

Виставка відбулася на полігоні Мільбрука (Великобританія) 25-26 червня. DVD-2014 в цьому році залучила понад 3000 відвідувачів, всі вони - потенційні покупці, експлуатаційники, військові фахівці. Бронеавтомобіль KrAZ-MPV був представлений досвідченим відвідувачам в динаміці, на тестових треках полігону. Машина обидва виставкові дні демонструвала високі тактико-технічні показники. Навіть розмоклі у другий день виставки після дощу природні дороги полігону не вплинули на результати показових заїздів броньовика KrAZ-MPV.

KrAZ-MPV Shrek One був представлений на виставці в модифікації Route Clearance Vehicle (автомобіль для розмінування маршруту). Цей бронеавтомобіль створений у партнерстві ПАТ «АвтоКрАЗ» та компанією Streit Group - лідером у виробництві бронетехніки.

Базою цього багатоцільового броньованого автомобіля класу MPV (Mine Protected Vehicle) послужило шасі повнопривідного автомобіля-всюдихода КрАЗ-5233 колісної формули 4х4. KrAZ-MPV Shrek One має днище v-подібної форми. Бронювання автомобіля відповідає рівню балістичного захисту B6 + / STANAG 4569 level 2. Шини мають систему ЦПШ, можливе оснащення системою RunFlat.

Відмінною особливістю модифікації RCV є високотехнологічне крано-маніпуляторне обладнання типу Grasping rake з системою CCTV, що дозволяє проводити операції з розмінування, перебуваючи всередині  броньовика. Також автомобіль може бути обладнаний пристроями Air Digger і Water Disruptor з дистанційним управлінням.

KrAZ-MPV Shrek One, в залежності від специфіки поставлених завдань, може бути виконаний у трьох основних модифікаціях: KrAZ - Personnel Carrier (автомобіль для транспортування особового складу), KrAZ - Ambulance (швидка допомога), KrAZ - RCV (автомобіль для розмінування маршруту) .

За підсумками виставки досягнуто ряд багатообіцяючих домовленостей.

Кількість переглядів 3346

Архів новин