nn

Кразівці допомагають українській армії

13 травня, 2014

ПАТ « АвтоКрАЗ», як справжній патріот, готовий служити народу України .

Разом з нашими співвітчизниками , ми не залишаємося осторонь від всеукраїнської кампанії по залученню громадськості для допомоги українській армії.

За першим зверненням комендатури забезпечення військового аеродрому м. Полтава , незважаючи на святкові та вихідні дні , у виробничих підрозділах підприємства було проведено ремонт техніки наземного забезпечення.

У максимально стислі терміни фахівцям Кременчуцького автозаводу вдалося відновити вузли та комплектуючі армійських КрАЗів . Робота була виконана безкоштовно, швидко і якісно.

  

Більш того, «АвтоКрАЗ » сьогодні готовий у повному обсязі забезпечити військові підрозділи ЗС України необхідною сучасною вітчизняною технікою . На заміну морально застарілого і фізично зношеного автопарку військових , КрАЗ може поставити автомобілі-всюдиходи колісних формул 4х4 та 6х6, а також різну бойову спецтехніку , виготовлену на базі КрАЗу у партнерстві з українськими підприємствами « Аеротехніка » , «Іскра»  і «Прогрес ». Нова техніка КрАЗ допоможе створити нову українську армію сучасного типу - мобільну , в повній бойовій готовності, відповідну новим викликам і загрозам ХХI століття.

КрАЗ чекає призову ! Служимо народові України !

  

Кількість переглядів 1710

Архів новин