nn

Випробувальний центр КрАЗу успішно акредитований НААУ

14 травня, 2014

Випробувальний центр ПАТ «АвтоКрАЗ» успішно пройшов чергову процедуру акредитації в Національному агентстві з акредитації України і отримав відповідний атестат строком на 5 років.

Згідно з додатком до атестату, який встановлює  область акредитації, випробувальний центр (ВЦ) має офіційні повноваження для проведення випробувань дорожньо-транспортних засобів категорій М1, М2, М3, N1, N2, N3, у тому числі: гальмівних властивостей, димності відпрацьованих газів, внутрішнього і зовнішнього шуму, паливної економічності і пр.

Нагадаємо, що випробувальний центр був створений на «КрАЗі» у травні 2000 року і акредитований на технічну компетентність з ДСТУ 3412. З 2006 року випробувальний центр акредитований на відповідність вимогам стандарту за ДСТУ 17025-2001. У складі випробувального центру функціонують 20 сучасних випробувальних комплексів, які дозволяють проводити різного роду випробування вузлів і агрегатів не тільки автомобілів КрАЗ, а й інших транспортних засобів, вищевказаних категорій.

Широка сфера компетенції дозволяє випробувальному центру КрАЗ надавати послуги різним стороннім підприємствам - тим, кому протоколи випробувань необхідні для отримання сертифіката на свою продукцію. 

Кількість переглядів 1311

Архів новин