nn

До якості та економії

03 червня, 2014

ПАТ «АвтоКрАЗ» продовжує впровадження прогресивних технологій та сучасного високопродуктивного обладнання.

Так, для підвищення якості виготовлених деталей на передній, задній і проміжний редуктор, а також зниження витрат на енергоносії і трудомісткість виготовлення деталей, в агрегатному виробництві автозаводу введений в дію новий ефективний свердлильно-фрезерний обробний центр DAHLIN мод. MCV-720, виробництва фірми GOODWAY (Тайвань).

Інвестиції компанії склали близько 1 млн. грн.

Обробний центр DAHLIN, з пропускною здатністю 10 000 деталей на рік при однозмінному режимі роботи, призначений для виконання свердлильних, фрезерних і розточувальних операції високої точності. В даний час на новому обладнанні проводиться механічна обробка чашок межколісного диференціала.

Переваги нового обладнання очевидні. Його впровадження дозволить не тільки підвищити якість механічної обробки деталей і отримати річний економічний ефект у більш ніж півмільйона гривень, але і замінити чотири одиниці фізично зношеного обладнання. А після освоєння виготовлення на цьому обробному центрі наконечників тяг рульових трапецій - замінити ще три одиниці старого обладнання.

За розрахунками фахівців термін окупності устаткування складе 2,8 року.

Кількість переглядів 1759

Архів новин