nn

Прем'єра нового самохідного шасі КрАЗ на СТТ відбулася!

11 червня, 2014

Із  3 по 7 червня в Москві в МВЦ «Крокус Експо» відбулася 15 Міжнародна спеціалізована виставка «Будівельна техніка і Технологіі'2014» - найбільша в світі серед щорічних виставок будівельної техніки та обладнання. З року в рік цей міжнародний автофорум стає все масштабнішим: цього року кількість учасників перевищила 1000 компаній.

ПАТ «АвтоКрАЗ», у числі провідних світових виробників будівельної техніки - компаній Liebherr, Hitachi, Volvo, Komatsu, Hyundai КАМАЗ, МАЗ, спільно з офіційним імпортером автомобілів КрАЗ в Росії - компанією «РусКрАЗ», в черговий раз презентувала російському споживачеві свою нову розробку - самохідне шасі КрАЗ Н27.3ЕХ (8х8) вантажопідйомністю 27 т з компонуванням «кабіна над двигуном».

Новинка залучила на експозицію «КрАЗу» велику кількість відвідувачів, серед яких журналісти передових столичних і регіональних видань, дилери компанії, підприємці та експлуатаційники. Машина вийшла відмінною, - зазначили присутні після детального огляду шасі! Гарне підтвердження цьому те, що вже на третій день роботи виставки шасі було продане одному з російських машзаводів для встановлення потужного кранового обладнання, і прямо з виставки відправилося до покупця.

Шасі КрАЗ Н27.3ЕХ оснащено 400-сильним восьмициліндровим v-подібним двигуном ЯМЗ-7511.10 (Euro 3), агрегатування якого з однодисковим зчепленням ЯМЗ-184 і коробкою зміни передач ЯМЗ-2391, спільно з прохідною трансмісією, забезпечує високі тягово-динамічні характеристики шасі .

Гості експозиції ПАТ «АвтоКрАЗ» гідно оцінили оригінальність конструкції нового шасі і його високу прохідність в умовах бездоріжжя, яку забезпечує повний привід усіх коліс. Відзначили вони і хорошу монтажну довжину шасі.

Сподобалася присутнім і нова кабіна Hubei RDGD: ергономічна, з відмінним оглядом, завдяки широкому лобовому склу, низькою посадкою для зручності розташування над дахом різного устаткування.

Результати участі КрАЗу в «СТТ 2014» оптимістичні і ефективні, враховуючи непросту політичну ситуацію між країнами. Виставка показала, що кількість російських шанувальників марки КрАЗ не зменшується, машзаводи РФ по раніше віддають перевагу всюдихідним шасі КрАЗ, вибираючи їх в якості бази під установку нафтогазового та іншого потужного устаткування.

У ході виставки «СТТ-2014» керівництвом підприємства були проведені ряд зустрічей, на яких досягнуто домовленостей щодо розвитку співпраці між ПАТ «АвтоКрАЗ» та російськими машзавод, експедирування вантажів по складних маршрутах, поставкам різного спецобладнання на Кременчуцький автозавод і пр. Крім того, були встановлено перспективні зв'язки і відпрацьовано ряд питань з потенційними партнерами, що дає впевненість компанії в закріпленні своєї присутності на ринку Російської Федерації

Кількість переглядів 2134

Архів новин