nn

Військовослужбовці отримають партію вахтівок на базі КрАЗ-63221 для перевезення особового складу

04 грудня, 2019

Нові вахтівки базуються на автомобільному повнопривідному шасі КрАЗ-63221 колісної формули 6х6, що призначене для монтажу різноманітних установок, озброєння і військової техніки. Це унікальна транспортна база високої прохідності для здійснення перевезень усіма видами доріг та бездоріжжям.   

На шасі КрАЗ-63221 встановлено кузов-фургон типу ФВП виробництва ПрАТ «Нафтоавтоматика»: металевий із теплоізоляцією, кількість місць для сидіння – 26, сидіння м’які, з відкидними спинками, є переговорний пристрій для зв’язку з водієм, кондиціонер, аварійне освітлення від АКБ автомобіля; з основним (обладнані східцями для зручності входу та виходу особового складу) та запасним виходами, вентиляційним (аварійним) люком, вікнами, виготовленими з травмобезпечного скла та обладнаними металевими решітками, поличками для речей.

Кузов-фургон складається з каркасу, зовнішньої та внутрішньої обшивок, тепло- та шумоізоляційних матеріалів (плити пінополістирольні), розташованих між обшивками. Опалення здійснюється опалювачем (2 од.) та обігрівачем повітряним. Система внутрішнього електричного освітлення забезпечує освітлення внутрішніх позначень, місць доступу до виходів і органів управління ними. Розташування сидінь, розміри проходів, входів  забезпечують безперешкодний прохід особового складу.   

У виробничій лінійці «АвтоКрАЗу» у військових автомобілів – особливе місце. Всюдиходи КрАЗ залишаються основними армійськими машинами у різних родах військ армій багатьох країн світу. Повнопривідні автомобілі-шасі КрАЗ колісних формул 4?4 та 6?6 слугують базами для всіх наявних в арсеналі військових спецнадбудов. На них базуються, зокрема,  бойові комплекси РСЗВ, різні комплекси зв’язку, рухомі командні пункти, авторемонтні майстерні, паливозаправники, автоцистерни, кранові установки.

 
Кількість переглядів 1944

Архів новин