nn

«КрАЗ» запрошує приєднатися до великої родини автозаводців

26 жовтня, 2016

Шановні кременчужани та жителі району! ПАТ «АвтоКрАЗ» запрошує  вас долучитися до великої трудової родини кразівців.  Підприємство, яке одне із небагатьох в  Україні стабільно працює и розвивається, виготовляє серійні вантажівки для різних галузей економіки, розробляє нові зразки на перспективу, працевлаштує активних, амбітних, ініціативних громадян  на наступні вакантні позиції. 

Працівники за кваліфікацією
майстер 
інженер-технолог 
інженер-конструктор 
інженер з якості
інженер з  комп’ютерних систем
начальник відділу контролю цін
налагоджувальник автоматичних ліній і агрегатних верстатів  
верстатник широкого профілю  
слюсар-ремонтник
слюсар з механоскладальних робіт 
електромонтер  з ремонту та обслуговування електроустаткування 
слюсар-інструментальник
токар-револьверник
терміст
фрезерувальник
налагоджувальник верстатів і маніпуляторів з ПК
налагоджувальник автоматів і напівавтоматів
водій електро - та автовізка
монтажник санітарно-технічних систем і устаткування

Ми пропонуємо вам не лише роботу, а й всі умови для професійного  та кар’єрного зростання, отримання суміжних робітничих професій, підвищення кваліфікації. ПАТ «АвтоКрАЗ» за рівнем соціальної відповідальності в Кременчуці і на Полтавщині займає лідируючі позиції. Соціальний пакет, сформований на Кременчуцькому автозаводі десятиліттями, допомагає автозводцям пережити важкі часи. На КрАЗі - низькі ціни на продукти, випічку, вироблені комбінатом громадського харчування, є можливість отримувати якісне гаряче харчування в мережі їдалень і буфетів на території підприємства за сприйнятою ціною. ПАТ «АвтоКрАЗ» постійно шукає та знаходить можливість для підвищення соцпакету своїх працівників, поліпшення умов їх праці. Так вже тричі з початку року - у січні, квітні та липні, підвищувалася заробітна плата працівників, у грудні – наступне підвищення.

 

А для молоді, що отримала на автозаводі своє перше робоче місце, передбачена максимальна підтримка насамперед за допомогою матеріального стимулювання. Для цього діє Положення, яке передбачає ряд пільг та компенсацій. Зокрема, у разі відсутності порушень молодим працівником трудової дисципліни він отримає доплату до заробітної плати в розмірах 20% , 30%, 40% та половину від «міні малки» за кожні три місяці роботи відповідно. Також упродовж першого року роботи молодим робітникам компенсують вартість харчування в заводських їдальнях із розрахунку 15 гривень за один робочий день. Положення діє й на робітників, демобілізованих після закінчення служби в лавах ЗС України. Іногороднім неодруженим молодим робітникам і спеціалістам, які влаштувалися на підприємство упродовж трьох місяців після закінчення навчання, надається гуртожиток.

 

Зараз Кременчуцький автозавод годує понад 3500 працівників та їх родини. Ви можете стати членом нашої згуртованої команди. Тож долучайтеся разом із КрАЗом до важливої справи розвитку економіки нашої країни, регіону та Кременчука.

Контактні телефони:
робітничі професії - 76-64-69;
інженерно технічні професії - 76-69- 57.

 
Кількість переглядів 1632

Архів новин