nn

«КрАЗ» щедро привітав рятувальників Полтавщини

16 вересня, 2016

Сьогодні, із нагоди професійного свята, «АвтоКрАЗ» оригінально привітав рятівників Полтавщини – достроковим виконанням тендерних зобов’язань щодо виготовлення спеціального аварійно-рятувального автомобіля спеціального призначення.

Ключі від новенького піротехнічного автомобіля КрАЗ-5233ВЕ  було вручено аварійно-рятувальному загону спеціального призначення головного управління ДСНС України в Полтавській області на урочистому засіданні із нагоди Дня рятівника. Передавав спецмашину рятувальникам голова обласної державної адміністрації Полтавської області В. Головко.

 
 

Спеціальна піротехнічна машина призначена для оперативного прибуття до місця виявлення вибухонебезпечних предметів, транспортування спеціального майна та спорядження, забезпечення робіт із розмінування та подальшого транспортування вибухонебезпечних предметів загальною масою 2200 кг до місця знищення. Автомобіль виконує свої функції цілодобово, в зонах помірного й холодного клімату незалежно від пори року, при експлуатації на дорогах із різними покриттями та бездоріжжі.

Базується піротехнічне обладнання на бортовому всюдиході КрАЗ-5233ВЕ (4х4). Спецавтомобіль обладнаний дворядною чотиридверною кабіною для розміщення семи осіб екіпажу, системою обігріву та вентиляції, протипожежним обладнанням, засобами зв’язку і системою навігації,  електрообладнанням, лебідкою та іншим знаряддям, необхідних для виконання усього комплексу аварійно-рятувальних робіт.

Із вітальним словом, серед решти присутніх на урочистому заході, звернувся до рятівників генеральний директор ПАТ «АвтоКрАЗ» Роман Черняк. Він, зокрема,  зазначив, що професія рятівника - одна з найбільш відповідальних і небезпечних у світі. Тому КрАЗ робить все, щоб оснастити спецпідрозділи ДСНС найпередовішою добре екіпірованою технікою, аби їм легше було виконувати  весь комплекс робіт, пов'язаних із забезпеченням захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій. Він побажав спецпідрозділу міцного здоров’я, відзначивши, що заняття спортом, зокрема футболом, якраз цьому і сприятиме. І на додачу подарував фірмовий м’яч полтавської  ФК «Ворскла» із підписами усіх членів клубу. Музею підрозділу у подарунок до свята дісталась картина із КрАЗом.

 

Дорогі українські рятувальники! Бажаємо вам міцного здоров'я, успіху і везіння, з будь-якої надзвичайної ситуації виходьте тільки переможцями.

ПАТ «АвтоКрАЗ» має в арсеналі широкий модельний ряд пожежних і спеціальних автомобілів із оригінальними технічними рішеннями, сучасним оснащенням, високими надійністю і якістю. З автомобілями КрАЗ ви успішно впораєтеся з будь-якими надзвичайними ситуаціями.

Разом ми - переможемо будь-яку стихію!

Кількість переглядів 1860

Архів новин