nn

Душевна зустріч у теплому колі кразівців

15 вересня, 2016

КрАЗ вкотре відвідали ветерани – цього разу велика група колишніх працівників управління головного технолога. Зустрічі колишніх працівників підрозділів, які вже давно стали традиційними на «АвтоКрАЗі», завжди сповнені маси позитивних емоцій. Літні люди завжди радо зустрічаються один з одним, із задоволенням насолоджуються дружнім спілкуванням. А керівництво заводської ради ветеранів війни та праці щоразу намагається доповнити ці заходи насиченою культурно-розважальною програмою. Так було й сьогодні.

Програма відвідин була насиченою: візит до міського Парку Миру, екскурсія музеєм історії заводу, випробувально-демонстраційний полігон, навчальний центр. А розпочалося все з урочистої ходи до будівлі заводоуправління. Для деяких ця зустріч була першої після виходу на заслужений відпочинок, їм було дивним проходити через прохідну без перепусток. Сивочолі гості жваво спілкувалися, фотографувалися колективом біля заводоуправління.

 

Музей історії ПАТ «АвтоКрАЗ» зустрів відвідувачів цікавою екскурсією та можливістю поринути в минуле, молоді часи, згадати колег, завод. Ветерани не могли відвести поглядів від стендів, роздивлялися макети вантажівок, фотоальбоми.

 

На демонстраційно-випробувальному полігоні на візитерів чекало захоплююче видовище – всюдихід КрАЗ  демонстрував надзвичайні технічні здібності та високу прохідність. У деяких, хто вперше був на полігоні, від емоцій перехоплювало подих, а обличчя відображало захват, коли вантажівка, до створення якої у тому числі був причетний кожен із гостей, легко долала складні перешкоди.

 

Учбовий центр надав гостям можливість познайомитися з технічними складовими вантажівок, «покермувати» ними, сидячи за діючим тренажером, вони також переглянули фільм про сучасний завод та його нову продукцію.

 

Після екскурсії ветеранів запросили на урочистий обід, де їх зустрічали фірмовим кразівським короваєм.

Наостанок гості як завжди дякували за теплий прийом, надану можливість відвідати рідні пенати, турботу та увагу до них - хто майже все своє життя віддав заводу «КрАЗ».

 
Кількість переглядів 1581

Архів новин