nn

Педагоги: "На жаль, сьогодні ніхто, крім Жеваго, не допомагає нашим дітям"

01 вересня, 2016

Сьогодні, 1 вересня – ПАТ «АвтоКрАЗ», разом із народним депутатом України Костянтином Жеваго, традиційно привітав подарунками першокласників мікрорайону Молодіжний із Днем знань. Майже сімсот подарункових пакунків, в яких – усе необхідне для навчання, було передано дітям у класах після першого дзвоник. Без уваги не залишилися і діти-сиріти та учні малозабезпечених родин. Кожному з них нардеп також подарував великий набір шкільного приладдя.

Крім цього, у сусідній школі №31 було відкрито новий спортивний майданчик, на що знадобилось понад 200 тис.грн. У своєму вітанні К.Жеваго, крім іншого, відзначив, що разом із промисловим гігантом – заводом КрАЗ, знайшли можливість подарувати учням закладу сучасний спортивний майданчик, обладнаний усім необхідним знаряддям.

Щиро дякували батьки - їм не довелося витрачати кошти на фарби, пластилін, купу зошитів, олівці, фломастери, кольоровий папір та багато чого з канцтоварів, без чого сьогодні не обходиться жоден навчальний процес. Слова подяки висловлювали вчителі та керівники навчальних установ Молодіжного, відзначивши, що допомога народного депутата Костянтина Жеваго системна, суттєва і вчасна.

 Зокрема директор школи №17 м. Кременчук Валентина Марченко зазначила: « На жаль, сьогодні ніхто, крім Жеваго, не допомагає нашим дітям. Лише у нашій школі 124 першокласника отримали необхідні для навчання канцтовари, ще майже стільки ж – діти із соціально незабезпечених, багатодітних родин, сироти. По мікрорайону рахунок добігає тисячі, я не беру до уваги решту благодійних справ.  Ми щиросердно дякуємо  нашому депутату, заводу «КрАЗ» за підтримку та посильну допомогу.  У цей важкий для країни, підприємств, установ, батьків час лише завдяки такій взаємодії та підтримці можна зберегти національні  цінності, і ми щасливі , що в нас такі відповідальні та чутливі помічники».

Вітаємо всіх школярів, студентів із Днем знань - символом розвитку та перспектив!
Сердечно бажаємо вам у новому навчальному році плідного навчання, успіхів у здобутті знань!

Для подальшого руху вперед Кременчуцькому автомобільному заводу, як і іншим підприємствам України, потрібні молоді, талановиті, ініціативні кадри. Ми радо приймемо вас у родину кразівців. Віримо, що ви - гідна зміна, яка з честю продовжить справу зі створення потужного всюдихода зі сталевим характером - автомобіля КрАЗ!

 
Кількість переглядів 1490

Архів новин